Agility


 Toestelgewenning / puppy agilty / nieuwkomers

Vanaf je hond/ pup de basis gehoorzaamheid (zit/lig, blijf en terugkomen naar baasje) kan je beginnen. De toestellen (horde, tunnel, paaltje, raakvlakjes) worden eerst afzonderlijk aangeleerd, zonder de jonge honden te belasten. Dit op een speelse en leuke manier. 

Een ideale opstap naar de echte agility parcours. Wie zin heeft om eens mee te doen of om te kijken als agility echt iets voor zijn of haar hond is, altijd welkom!

Trainingsuren:

zondag van 9u00 - 10u00

Om iedereen voldoende lestijd te kunnen geven in agility, vragen wij jullie om jullie aan te melden voor deze lessen via dardoydogs@gmail.com of via de kantine. Wij proberen jullie dan zo snel mogelijk in te plannen.

Agility

Het is hier de bedoeling dat je samen met uw hond een parcours met obstakels aflegt. U kan dit doen als ontspanning, om op een speelse manier aandacht van uw hond te vragen.

Als de hond voldoende de toestellen kent kunt u beginnen met korte parcours, naarmate uw hond vordert zullen de parcours alsmaar langer en moeilijker worden. En zullen de uitdagingen voor hond en baasje alsmaar groter worden.

Trainingsuren:

zondag van 10u00 - 11u00 voor nieuwelingen

zondag van 11u00- 12u00 voor beginners & gevorderden


dinsdagavond tijdens het wedstrijdseizoen (enkel voor wedstrijdspelers)


Lesgevers

Ruth Verhamme


Sofie De Craemer